Pink Cadillac Pizzéria

IX. kerület - Budapest  |  Éttermek

Elérhetőség

Cím: 1092 Budapest, Ráday u. 22.
Telefon: (+361) 216 1412
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/pinkcadillac.hu/

http://pinkcadillac.hu  

Nyitvatartás

Hét - Pén: 11:00 - 0:00
Szo - Vas: 12:00 - 0:00
 

Éttermünk, a Pink Cadillac Pizzéria& Restaurant a Ráday gasztró - és sétálóutca egyik legrégebbi vendéglátóhelye. Tizenkilencedik esztendeje várjuk kedves vendégeinket mediterrán és hazai ízek bőséges választékával.

Látogass el hozzánk egy kellemes, barátságos és jó hangulatú ebédre vagy vacsorára! Vendégeink egy része előszeretettel használja éttermünket reggeli meetingekhez, ebéd megbeszélésekhez vagy kötetlen üzleti vacsorákhoz. Külön kiemelnénk "catering" szolgáltatásunkat, 18 éve szállítunk finomságokat céges és privát rendezvényekre.


"Mert az ERDEI GOMBÁS PORCINI isteni, mert a pizzástól az ételfutárig mindenki jó fej, de legfőképp azért, mert a kutyáimat hamarabb kiszolgálják, mint engem. Én még csak gondolkozom az italomon, őket már 3x körbeudvarolták!" Zsarnai Katalin ajánlása

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Csülök Vendéglő

Csülök Vendéglő

Polgár Pince és Panzió

Polgár Pince és Panzió

Konyha

Konyha

PetPont Kutyakozmetika

PetPont Kutyakozmetika