Fáy Présház Étterem

Pest megye - Fót  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Címünk: 2151 Fót, Fáy sétány
Asztalfoglalás: +36 27 395 215
Email: [email protected]

http://faypreshaz.hu  

Nyitvatartás

Minden nap 12:00 - 23:00
Hétfői napon zárva tartunk

 

Fót Budapesttől 10 km-re, északkelet irányban, a Cserhát hegység nyúlványai, a Gödöllői dombság és a Pesti síkság általhatárolt területen fekszik. A természeti szépségekben gazdag, változatos arculatú terület egy része tájvédelmi körzet.

Az étterem teraszáról látható gyönyörű panoráma mindenkit elvarázsol. A környék kedvező adottságai a mai kor egyik legnagyobb hiánycikkeit: a csendet, a nyugalmat és a kikapcsolódási lehetőséget biztosítják az idelátogatóknak.

A mangalica tarjától a ropogós libacombon keresztül a vajon pirított fogasig sok minden megtalálható az állandó étlapon, és a napi ajánlatokkal kiegészítve biztos, hogy mindenki talál kedvére valót. Minden különleges igényre nyitottak vagyunk, legyen szó vegetáriánusokról, vagy valamilyen speciális diétát követőkről. Az ételek mellé a ház boraiból fröccsöt kínálunk, de csapolt sörök és különböző pálinkák is szerepelnek a kínálatunkban. A gyerekeknek házi készítésű szörpökkel, limonádéval és bio szőlőlével kedveskedünk.

A Fáy Présház étterem is indult Az Év Kutyabarát Helye 2014 pályázaton!A kutyusok is szívesen látott vendégek nálunk.

Az étteremben összesen 260 főt tudunk egyszerre vendégül látni, 3 különböző helyiségben. A teraszon 80 főt, a panoráma teraszon, a belső éttermi részen és a rendezvény sátorban 60-60-60 főt tudunk kiszolgálni.

Céges események, esküvők és egyéb családi rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.

Jöjjön el, akár házi kedvencével, és élvezze a finom ízek és a jó borok, bio üdítők társaságát a fröccs és a somlói galuska szülőhelyén!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Mauro étterem

Mauro étterem

Dunyha vendéglő

Dunyha vendéglő

One Beer

One Beer

Lőrinc Piac

Lőrinc Piac