Huszár vendéglő

Veszprém megye - Örvényes  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8242 Örvényes, Malom u. 2.
 

 
 

Kétszer negyven fős különteremben és a száz fős fedett teraszon várjuk kedves vendégeinket. A teraszról ráláthatunk a saját ingyenes parkolóra, fedett kerékpár tárolóra, gyermek játszótérre.

 

A balatoni bringakörút vendéglőnkkel határos, vendégeink kerékpárjaikat a fedett tárolóba az étteremből jól láthatóan helyezhetik el, míg az étterem szolgáltatásait igénybe véve felfrissülnek.

Konyhánk alapvetően magyaros jellegű, balatoni halfélékből bőséges választékot kínálunk és a nemzetközi ételválasztékot is kielégítjük.

A vendéglő április 3-tól november 1-ig várja szeretettel a betérő megfáradt, éhes, szomjas vendégeket.

Ételeinkhez a jellegzetesen zamatos helyi borokat – köztük a sajátjainkat is – ajánlunk. A Pannon-tenger réteges üledékeiből táplálkozó szőlők gömbölyű ízvilágot eredményeznek.

Szívesen kóstoltatjuk borainkat – melyek a balatoni borainknak megfelelően íz-, zamat-, tájjellegűek. Büszkék vagyunk borlovagrendünk zászlós borára, Olaszrizlingünkre, de a reduktív tárolásnak köszönhetően fiatalos Rizlingszilváni borunkra is. A borok kóstolásánál javasoljuk azok összehasonlítását egymás utáni bírálatát, ez a gyakorlatlan vagy kezdő borkóstolót is fogyasztóink táborába csalogatja. Fejlődésünk érdekében a bírálatot szívesen fogadjuk.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Gyradiko Estia

Gyradiko Estia

Legelő Salátabár

Legelő Salátabár

Goodbar Goodburger

Goodbar Goodburger

Honvéd téri kutyafuttató

Honvéd téri kutyafuttató