Saját KB bal
Saját KB jobb
rhfleet.org

Fantasztikus dokumentumfilm készült a világ legjobb segítő kutyáiról – TRAILER

A Superpower Dog című filmet a napokban mutatták be az Egyesült Államokban.

Egy segítőkutya nem egyszerűen az ember legjobb barátja és hűséges társa, de olykor egyetlen esélye az életben maradásra, olyan veszély elhárítására, amire az ember nem képes és olyan pszichés támogatásra, melyet csak ő tud nyújtani.  A segítőkutyák ma már rengeteg területen és módon állnak az ember szolgálatában, amiért soha nem lehetünk elég hálásak.

Most végre megérkezett az első komoly, egész estés dokumentumfilm, mely 6 kutya életét és munkáját kíséri végig, annak minden fontos mozzanatát bemutatva. A főszereplők a világ legjobb segítő kutyái közé tartoznak, közülük többen is híresek már az Egyesült Államokban.

Ricochet egy szörföző érzelmi támogató kutya, az egyetlen a világon, aki speciális igényű gyerekekkel, fogyatékkal élőkkel, PTSD-s veteránokkal és azok családtagjaival szörfözik, akiknek ez az élmény sokszor az életüket változtatja meg.

Henry egy hegyi mentőkutya, aki lavinaomlás áldozatait kutatja,  Reef egy különleges vízi mentőkutya, azokat az embereket menti, akikhez az emberi mentés nehézkesen, vagy nem küldhető. Halo egy kereső- és mentőkutya, Tipper és Tony pedig orrvadászok jelzésére lettek kiképezve és Afrikában teljesítenek szolgálatot.

A film narrátora Chris Evans (Amerika Kapitány), rendezője Daniel Fergusson, aki számos filmet készített már többek között a National Geographic-nak és a Discovery Chanell-nek is.

A film magyar forgalmazásáról még nincs hír, drukkoljunk együtt, hogy a hazai mozik is bemutassák.

A film előzetesét nézve kihagyhatatlan élmény lesz! További részleteket a film weboldalán találsz.

 

Bohata Krisztina
(Kutyabarát.hu)
Forrás: superpowerdogs.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...