Szlávy Eszter Rúdsport Akadémia

VII. kerület - Budapest  |  Edzőtermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1075 Budapest, Síp utca 5. I.em 9 (24es kapucsengő)
Telefon: +3620 3950557
E-mail: [email protected]
Facebook

http://szlavyeszter.hu/  
 

Szlávy Eszter vagyok, stúdiómat 2015 szeptember elsején nyitottam meg. 2013 óta oktatok. Számos hazai és külföldi versenyen vettem részt az évek során, egyéniben és párosban is. Világbajnoki, európa bajnoki és magyar bajnoki első helyezéseket tudhatok magaménak. 

Iskolámban mind a hobby- mind a versenysportolók képzésével foglalkozunk. Kollégáimmal szeretnénk átadni a rúdsport örömét egy családias hangulatú iskolában, ahol a sportolás örömet és sikerélményt nyújt.

Állatbarátként (4 kutya és 2 macska tulajdonosa) számomra természetes, hogy kedvenceink a család részét képzik, így evidens, hogy iskolámba a vendégek kedvenceiket is elhozhatják. 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Hasik Hotel

Hasik Hotel

Mancs a Kézben (Mentőkutyás) Egyesület

Mancs a Kézben (Mentőkutyás) Egyesület

Játék és Makett Centrum Áruház

Játék és Makett Centrum Áruház

Palack Bor-Tapas Bár és Borkereskedés

Palack Bor-Tapas Bár és Borkereskedés