Kuglóf Cukrászda

Győr-Moson-Sopron megye - Győr  |  Cukrászdák

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 9022 Győr, Kazinczy u. 18.
Telefon: +36708857779
E-mail: [email protected]
Facebook

 

Nyitvatartás

Hétfő-vasárnap: 10:00 - 20:00

 

A Kuglóf Cukrászda Győr történelmi belvárosában található, ezáltal remek kiindulópont a látnivalók eléréséhez vagy a nap megkoronázására.

Gyönyörű - télen-nyáron üzemelő - fűtött-hűtött terasz és 2 terem várja vendégeit egy 1700-ban épült copf stílusú műemlék épületben. A győri és a Győrt felkereső turisták egyik kedvenc helyévé vált a csodálatos sütemények, a mindig kedves kiszolgálás és a tökéletes kávék, saját készítésű italok miatt. Sajttortáink, krémesünk, a legjobb minőségű alapanyagokból készült sütemények és az igazi olasz kávé vonzza a vendégeket az ország minden tájáról. Aki egyszer járt nálunk, az biztosan visszajön és ez tesz minket elégedetté minden nap végén.

kutyabarát kutyabarat kutyabarátcukrászda cukrászda

Kollégáinkkal együtt valljuk Martin Luther King gondolatát: „Ha egy embernek utcaseprő a munkája, akkor úgy seperjen utakat, ahogy Michelangelo festett, ahogy Beethoven komponált, vagy ahogy Shakespeare írt verseket. Olyan jól seperje az utakat, hogy a mennynek és a földnek minden lakója megálljon egy percre s azt mondja, ím, itt élt egy nagyszerű utcaseprő, aki jól végezte a munkáját." Jöjjön el és fedezze fel Ön is a Győri Kuglóf cukrászdát!

kutyabarat kutyabarát kutyabarátcukrászda cukrászda

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kis-Ház Vendégház Agárd

Kis-Ház Vendégház Agárd

Szilvásvárad, Szalajka-völgy

Szilvásvárad, Szalajka-völgy

Bike Pont - Kerékpárbolt és Szervíz

Bike Pont - Kerékpárbolt és Szervíz

Napvirág Vendégház

Napvirág Vendégház