FitCandy

XIII. kerület - Budapest  |  Cukrászdák

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1138 Budapest, Viza u. 9. Tom Lantos sétány felől, a Burgerland mellett (A volt LowCarb üzlet helyén!)
Telefon: +36 30 850 4139
E-mail: [email protected]
Facebook

https://fitcandy.hu/  

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 11.00 - 19.00

Szombat - Vasárnap: 10.00 - 18.00

 

A FitCandy, a diétás édességek szakértője. Egy cukormentes cukrászda, ahol minden szénhidrátcsökkentett, diétás és alakbarát. Termékeik kézművesen, prémium minőségű alapanyagokból készülnek, szívvel, lélekkel, szakértelemmel.

A FitCandy cukrászda és látvány műhely a 13. kerületben található a Tom Lantos sétány családias, nyugodt, elegáns, zöld környezetében. A park nem csak gyerekbarát, kutyások is előszeretettel sétáltatját itt a kis kedvenceiket, sőt a cukitól nem messze, a Duna parton kutyafuttatót is találhatnak a gazdik.

A FitCandy finomabbnál finomabb proteines, kollagénes desszertjei, a diétás torták, formatorták, dísztorták, kekszek és sós termékek itt készülnek helyben. A FitCandy by Sylvia Jarjabka tulajdonosa és névadója fitness versenyző, táplálkozás-tanácsadó, aki az egészséges életmód elkötelezett híve. Ezen elvek mentén, a fitness, szépség, egészség jegyében kelt életre a FitCandy. Édességeikkel nem kell lemondani a finom ízekről, akkor sem, ha diétázol.

Sőt, termékeiket cukorbetegek, inzulinrezisztensek és ételallergiával élők is fogyaszthatják. Cukrászdájuk ajtaja pedig a kis kedvencek előtt is nyitva áll. Ha betértek ide, a négylábúaknak sem kell ám éhen maradniuk, hiszen őket saját készítésű, egészséges meglepi kutyakeksz várja. Érdemes hozzájuk ellátogatni!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Grafl Cukrászda

Grafl Cukrászda

Riolittufa-szurdok, Medves-fennsík

Riolittufa-szurdok, Medves-fennsík

MM Studio

MM Studio

Bonjour Cafe

Bonjour Cafe