Európa Cukrászda

V. kerület - Budapest  |  Cukrászdák

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1055 Budapest, Szt. István krt. 7-9.
Tel./ fax: +36-1- 312-23-62
E-mail: [email protected]

www.europakavehaz.hu  

Nyitvatartás

Hét - Vas: 8:00 - 21:00
 

Közvetlenül az Európa  Kávéház mellett található a II. osztályú cukrászda. Közel 100 fajta állandó termékkel várjuk kedves Vendégeinket, melyeket itt elsősorban elvitelre ajánlunk.

Torták, desszertek, édes és sós teasütemények, reggeli péksütemények és nyáron házi fagylaltválaszték képezik a kínálatot, melyeket a kávéházi áraknál 30%-kal olcsóbban árusítunk. Dísztortákra, esküvői tortákra, egyedi tortaformákra várjuk szíves megrendelésüket, ugyanakkor az egész torták jelentős része előrendelés nélkül is elvihető.

Különösen kedvelt a környező irodák dolgozói körében hőtartó elviteles poharunk, melyben a kávé órákon keresztül forró marad.

"A Cukrászdába kistestű kutyát be lehet vinni. A Kávéházról nincs információm. (A kettő egymás mellett helyezkedik el.)" Dr. Pink Marianna ajánlása

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Múzsa Vendégház

Múzsa Vendégház

Akela Kutyaiskola

Akela Kutyaiskola

Cuha-völgy

Cuha-völgy

Dr. Juhász Tamás Kisállatkórház

Dr. Juhász Tamás Kisállatkórház