Zabrakadabra egészséges cukrászműhely

IX. kerület - Budapest  |  Cukrászdák

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1094 Budapest, Ferenc krt.1.
Telefon: +3620 534 8484
E-mail: [email protected]il.com
Facebook

http://zabrakadabra.com  

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 10.00 - 20.00

Szombat: 10.00 - 19.00

Vasárnap: 10.00 - 18.00

 

A Zabrakadabra egészséges cukrászműhely legfőbb küldetése az egészséges táplálkozás hirdetése, amely által is közelebb kerülhetünk a lelki egyensúlyunkhoz. Számunkra fontosak a cukorbetegek, a különböző ételallergiában szenvedők, diétázók, fogyókúrázók és mindenki, aki szem előtt tartja az egészségtudatos életmódot.

Egy erős és egységes kapcsolat az elme, a test és a szellem között eredményezi a boldogságot és az egészséget. A rendszeres fehér liszt és a mértéktelen cukorfogyasztás szerepet játszik az elhízás, a cukorbetegség és bizonyos daganatos megbetegedések kialakulásában. Továbbá napjainkra egyre többen szenvednek ételallergiában, amelyhez, a tudományos kutatások alapján, a kiegyensúlyozatlan táplálkozás és az élelmiszerekben fellelhető mesterséges adalékanyagok is hozzájárulnak.  

Glutén- és laktózmentes termékeink gyártása és tárolása a többi terméktől elkülönítve, szeparált cukrászműhelyben történik.

Vegán süteményeink, tortáink glutén-, laktóz-, cukor- és tojásmentesek. A liszttel készülő desszertjeink finomított liszt helyett teljeskiőrlésű búza-, illetve tönkölybúzalisztből készülnek.

Termékeink energiatartalma a hagyományos tortákénál jóval alacsonyabb, ezért a fogyókúrázók is könnyedén beilleszthetik az étrendjükbe. A cukor helyettesítésére kizárólag xilitet (nyírfacukrot) és eritritolt használunk, energiatartamuk jóval alacsonyabb, mint a hagyományos cukoré, ennek ellenére kiváló ízharmóniát teremtenek.

Főcukrászunk végzős dietetikushallgató, a megfelelő alapanyagok és arányok kiválasztása az ő szakmai feladata, felelőssége. Az oldalon szereplő tortákon kívül vállaljuk még egyedi elképzelésű sütemények illetve torták (esküvői, forma torta) elkészítését is.

A házhozszállítás kerületen belül ingyenes.

Várunk mindenkit szeretettel Egészséges Cukrászműhelyünkben! Zabrakadabra Cukrászműhely az egészséges finomságok otthona!

Cégvezetés,marketing : 

Ruzsányi Dániel +36706798336

Rendelésfelvétel,torta-info : 

Schreiber Andrea +36205348484

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Budagyöngye Állatpatika

Budagyöngye Állatpatika

Tettye Coffee

Tettye Coffee

Bacchus Borbarlang Vinotéka

Bacchus Borbarlang Vinotéka

EMAN Apartmanház

EMAN Apartmanház