Gelato Art, FagyiZó-NA Cukrászda

X. kerület - Budapest  |  Cukrászdák

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: Budapest, X. kerület, Sibrik Miklós-Mádi utca sarok (Kőbánya)
Telefon: +3630 791 8020
E-mail: in[email protected]
Facebook

http://gelatoart.hu/  
 

Gelato Art: a cég nevének jelentése Gelato = fagylalt, Art = egyrészt az olasz „artigiano” szó KÉZMŰVEST jelent, másrészt pedig az Art = Művészet, nekünk pedig a művésziesen készített és dekorált kézműves fagylaltokat szimbolizálja.

Cégünk víziója: igényes, kiváló, kizárólag válogatott alapanyagokból, magas szintű igényeket kielégítő, főzött kézműves fagylaltok készítése, és forgalmazása. Megcélzott közönségünk, vevőkörünk azon cukrászdák, éttermek, rendezvényszervezők, fagylaltozók, illetve bárki, aki az igazán finom és minőségi fagylaltok után vágyik, a "gourmet" fogyasztó. Fagylaltjainkat több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező, többszörösen díjazott cukrász készíti.

A Cukrászdát rendszeresen (nyitás óta) látogatják kutyás gazdik, természetesen a kis kedvencekkel együtt. Télen, nyáron szeretettel látják a kedves vendégeiket, négylábú kedvenceikkel együtt. Nyáron folyamatosan kint van a teraszuk mellett a vizes tálka, amiben folyamatosan friss vizet biztosítanak az arra járó négylábúak számára, még akkor is, ha csak arra sétál! :)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

TAT Café

TAT Café

Butter Brothers

Butter Brothers

California Coffee Company - Liszt Ferenc tér

California Coffee Company - Liszt Ferenc tér

Mai Manó Ház

Mai Manó Ház