Erzsébeti sütiház

XX. kerület - Budapest  |  Cukrászdák

Elérhetőség

Cím: 1202 Budapest, Lázár utca 15.
Telefon: +361 3122362
E-mail: [email protected]
Facebook

 

Nyitvatartás

Hétköznap: 7:00-19:00
Hétvége: 10:00-18:00

 

Üzletüket 2016 szeptemberében azzal a célzattal nyitották a XX. kerületben hogy a Pesterzsébeten élők is megismerhessék a belvárosban immáron 100 éve üzemelő Európa Kávéház és Cukrászda méltán elismert termékeit és kutyabarát hozzáállását, ugyanis a Kutyabarát.hu matricákkal ellátott üzleteikben kitüntetett figyelemmel várják a kutyákat és kísérőiket!

Cukrászdánk kínálatában a klasszikus süteményektől a legújabb trendi termékekig szinte mindent megtalálnak. Termelőnkben Mestercukrászaink vezetésével számos munkatársunk dolgozik azon, hogy vásárlóink megelégedettségét és elismerését folyamatosan megőrizzük. Süteményeink hagyományos kézműves technológiával, tradicionális receptek alapján készülnek.

Üzleteink a hét minden napján nyitva tartanak, elősegítve ezzel, hogy Önök bármikor hozzájussanak édes és sós süteményeinkhez. Egyedi megrendelését kérésére hűtőautónkkal házhoz is szállítjuk.

Születésnapi, esküvői dísztorták elkészítését is vállaljuk. Kollégáink több éves tapasztalattal segítenek Önöknek kiválasztani az alkalomhoz leginkább illő tortát, desszertet magán vagy céges rendezvényeikre.

Kínálatunkat megtalálja a www.sutihaz.hu és a www.europakavehaz.hu oldalainkon.

Jöjjön el hozzánk és kóstolja meg termékeinket!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Vakvarjú Vendéglő Sörkert

Vakvarjú Vendéglő Sörkert

TY Cut fodrászszalon

TY Cut fodrászszalon

Állati Paradicsom

Állati Paradicsom

Bodza-, és Hurka-völgy (Velencei-hegység)

Bodza-, és Hurka-völgy (Velencei-hegység)