Kedvenc Nassolda

Veszprém megye - Veszprém  |  Cukrászdák

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8200 Veszprém, Egyetem utca 14.
Telefon: +36 88 738 391
E-mail: [email protected]
Facebook
Instagram

 

Nyitvatartás

H-P 10-19h

Szo 10-16h

 

A Veszprémi Egyetem Központi kollégiuma mellett frissítő vízzel, jutalomfalattal és játékkal várjuk a kutyusokat, gazdáikat pedig egyedi kínálatunkkal és az otthon kényelmével.

Kézműves finomságainkat nagy odafigyeléssel készítjük legyen az torta, energia golyó, müzliszelet, csokoládé. Kávédat kérheted házi készítésű kókusz-, kesu- vagy törökmogyoró tejjel, de ha koffeinmentes élvezetre vágysz kuporodj le a kanapéra egy pohár forró Kakaós kesu-kókusz tejjel. 

Minden termékünk glutén-, tej-, finomított cukor-, tojás- és szója mentes. 

Egy hely, ahol otthon érezheted magad - és persze négylábú társad is!

   

További kutyás képeket, melyek a Kedvenc Nassoldában készültek, ITT találhattok!

"Kicsit bonyolult megtalálni a Kedvencet, de azért annyira nem: a veszprémi Egyetem úton találhatósokemeletes lakóház aljában található, pont egy szolárium mellett. Megéri megkeresni, főleg haglutén- vagy épp laktózérzékenyek vagyunk, esetleg paleózunk vagy hagynánk el a cukros dolgokat. Helyben készülnek a sütemények (nagy kedvenc a triplacsokis), amiket folyamatosan megújítanak, de a különböző csonthéjasokból is itt sajtolnak tejet. Bontott tégla és sok fa jellemzi az enteriőrt, na meg kutyák, mivel ez egy kimondottanebbarát kávézó." (forrás: We Love Budapest)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Koffein Kávézó

Koffein Kávézó

Lőrinc Piac

Lőrinc Piac

A Presto

A Presto

Tornácos Parasztház

Tornácos Parasztház