Flóra Cukrászda

XIV. kerület - Budapest  |  Cukrászdák

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 15.
Telefon: +3630 637 4513, +361 251-1751
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fl%C3%B3ra-Cukr%C3%A1szda/210419158981206

 

Nyitvatartás

Hét - Vas:10:00 - 19:00

 

Szakmai büszkeségünket, a "Flórát" olasz mérnökök tervezték, és építették 1992-ben. Nevét a tetején található növényzetről kapta.

Szerencsések vagyunk, hogy immáron 30 éve azt csinálhatjuk, amit szeretünk, és amit tanultunk. Aki ismer bennünket, az tudja, hogy nagyon fontos számunkra, hogy a vendégek boldogan és elégedetten távozzanak. Vendégeink között számos híresség megtalálható. Aki egyszer betér, nem tud leszokni rólunk. Minden sütinket, fagyinkat, kávénkat helyben készítjük, frissen. Ha szükség van egy kis boldogság hormonra, kellemes környezetre, békére vágyik, vagy szénhidrát napja van, látogasson meg minket, szeretettel várjuk.

"Egyszerűen szuper. Amellett, hogy itt található a város legjobb kókuszgolyója (és tévéropija.. és csokis teasüteménye.. és...) iszonyú jófejek. Nemcsak bemehetsz kutyával, hanem még örülnek is neki! Volt, hogy hárman reggeliztünk náluk, három kutyával. Van pici kiülős részük is. Közel van a Városligethez. Pipacs kutya mindig szokott kapni a törött fagyitölcsérből (de mi már törzsvendégek vagyunk:)) Van fagyi és tortarendelés is. És a vendégek is kedvesek szoktak lenni és nem kapnak idegrohamot a kutyáktól. Persze odafigyelek én is, hogy viselkedjen a kis sutyerák.. Köszönjük Flóra!" (Kovács Krisztina Tünde ajánlása)

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Dunyha vendéglő

Dunyha vendéglő

Tatai kutyaiskola

Tatai kutyaiskola

Sovány Vigasz Pilisvörösvár

Sovány Vigasz Pilisvörösvár

Zamat étkezde

Zamat étkezde