Doblo Bor & Bár

VII. kerület - Budapest  |  Borbárok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1072 Budapest, Dob. u.20.
Telefon: +3620/398-8863
E-mail: [email protected]
Facebook: facebook.com/budapestwine

www.budapestwine.com  

Nyitvatartás

Hét - Pén: 14:00 - 2:00
Szo: 17:00 - 3:00
Vas: 17:00 - 1:00
 

A Budapest szívében, a Deák Ferenc tértől és az Astoriától néhány percre, a Gozsdu-udvar közelében, a Dob és a Holló utca sarkán található Doblo Bor & Bár exkluzív rendezvényekhez is ideális helyszín. A régi zsidónegyed ma az új Soho!

A mintegy száz négyzetméteres, pucolt téglával burkolt helyiség a falon lévő borospalackokkal majdnem olyan, mint egy borospince – mivel azonban az utcaszinten van, mintegy ötméteres belmagasságával tágasabb és világosabb annál, így a New York-i loftok és a borospincék hangulatát egyaránt idézi. A tulajdonos, Popovits Dávid ezt olyan, a hagyományos stílussal tökéletesen harmonizáló, felújított ökobútorokkal és berendezési tárgyakkal tette tökéletessé, mint a régi szekrények, dizájnasztalok, gyertyatartók, lámpák vagy a rögzített bárszékek; ezek adják meg a „Doblo-érzést”.Céges partik, zártkörű borkóstolók, sajtótájékoztatók, szakmai programok, termékbemutatók, születésnapok, baráti összejövetelek, esküvők vagy más események – a Doblo Bor & Bár hangulata és a kiszolgálás színvonala biztosítja a rendezvény sikerét.

Több mint száz minőségi, válogatott borból, tucatnyi pálinkából, üdítőitalokból és ízletes harapnivalókból álló kínálatunkon túl a megrendelő igényei szerint további hideg vagy meleg ételeket, süteményeket, tortákat vagy italokat is felszolgálunk.

A Doblo Bor & Bár központi elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel, metróval is könnyen megközelíthető, az autóval érkezők a harminc méterre lévő, éjjel–nappal működő parkolóházban hagyhatják kocsijukat.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Pelso Panzió

Pelso Panzió

Szimpla Háztáji

Szimpla Háztáji

Haraszt-hegyi Tanösvény

Haraszt-hegyi Tanösvény

DiVino Borbár

DiVino Borbár