Dropshop Borbár

V. kerület - Budapest  |  Borbárok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1055 Budapest Balassi Bálint utca 27.
Telefon: +36 30 345 3739
E-mail: [email protected]

www.dropshop.hu  

Nyitvatartás

H-V: 11-24

 

A DROP SHOP Borbárban arra vállalkozunk nap mint nap, hogy e történeteket elmeséljük. Elképesztő, hihetetlen történeteket. Hogy miért lett egy bor neve Krisztus könnye? Hogy miként lett egy koránkelő kis fekete kakas a világ egyik legismertebb borrégiójának jelképe? Miként győzte le elsőként egy californiai farmer a nagy francia chateau-kat?

Napközben is változó borlapunkon több mint 60 bort kínálunk, válogatva a világ legizgalmasabb borvidékeiről és Magyarországról egyaránt. Kínálatunkban kiemelt szerepet kapnak kedvenceink, a fantasztikus Champagne-ok, olasz, spanyol, magyar pezsgők, melyekből minden nap több mint egy tucat kóstolható. Pálinkáink közül pedig bármelyiket szívesen megbontjuk.

  

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Flóra Cukrászda

Flóra Cukrászda

Gusteau Kulináris Élményműhely

Gusteau Kulináris Élményműhely

Kecske-hegy kutyafuttató

Kecske-hegy kutyafuttató

Hermina Terasz Cafe

Hermina Terasz Cafe