Mentőöv Állatvédő Egyesület

Nógrád megye - Salgótarján  |  Alapítványok, szervezetek

Elérhetőség

Cím: Salgótarján
Telefon: 0670/620-1842, 0670/327-0110, 0620/372-7242
E-mail: [email protected]
Facebook

 
 

A Mentőöv Állatvédő Egyesület maroknyi csapata 2012. év eleje óta dolgozik együtt annak érdekében, hogy Nógrád megyében, de főként székhelyükön, Salgótarján és környékén mentse a magára hagyott, rossz körülmények között élő állatokat. Immár öbb, mint 300 állat köszönheti nekik az esélyt egy új életre.

Céljuk egy saját menhely létrehozása, hogy nagyobb számban legyen lehetőségük kutyákon és cicákon segíteni és gazdihoz juttatni. Jelenleg ideiglenes befogadóknál, panzióban és saját otthonaikban szállásolják el mentvéneyiket, súlyos és állandó anyagi problémákkal küzködve a támogatás hiányában. 

A Mentőöv kizárólag szerződéssel, ellenőrzött körülmények közé oltva, chipelve és ivartalanítva ad örökbe felnőtt kutyát és macskát is; a felnőtt kutyusokon 2015-től pedig már szívféreg tesztet is elvégeznek. Rengeteg kölyök is kerül a gondozásukba, akiknek az oltási programjáról maradéktalanul gondoskodnak, chipelve, féreghajtva és szerződésbe foglalt ivartanítási kötelezettséggel adják őket gondos gazdához.

Sok rendezvényen vesznek részt, ezáltal is hirdetve a felelősségteljes állattartást a lakókörnyezetükben. Az anyagi támogatás mellett nagy szükségük van jó minőségű kutyaeledelre, felszerelésekre, de legfőként szabad kezeknek és lelkes önkénteseknek örülnének a térségben. 

Sok más szervezettel hatékonyan működnek együtt már évek óta, mint a Magyar Westie Fajtamentő Egyesület vagy a Cocker Rocker Spánielmentés.

Mentőöv Állatvédő Egyesület

Bankszámlaszám: 10400786-50526678-54741006 K & H Bank

Nemzetközi számlaszám (IBAN) : HU17 1040 0786 5052 6678 5474 1006

Swift kód: OKHB HU HB

Paypal: [email protected]

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Haraszt-hegyi Tanösvény

Haraszt-hegyi Tanösvény

Cerberos kutyaiskola Vác

Cerberos kutyaiskola Vác

Zöld Kutya Grooming - mester-kutyakozmetika

Zöld Kutya Grooming - mester-kutyakozmetika

HILDA Budapest

HILDA Budapest