Ebárvaház a gazdátlanokért

Pest megye - Tárnok  |  Alapítványok, szervezetek

Elérhetőség

Cím: Tárnok, Lukács köz
Telefon: +3620/2872288, +3620/3141003
E-mail: In[email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/ebarvahaz

http://www.ebarvahaz.hu/  

Nyitvatartás

HÉTFŐ-PÉNTEK: 9-15
SZOMBAT: 11-16
VASÁRNAP: 10 – 16

 

Az Eb Árvaház Nonprofit Egyesület 2014. elején alakult, tenni akaró állatbarátok összefogásával. Egyesületünk elsődleges célja, hogy a menhelyekről, gyepmesteri telepekről, vagy közvetlenül gazdától átadott , gondozásunkba került kutyákat szakemberek segítségével rehabilitáljuk, gyógyítsuk, majd új gazdát találjunk nekik. Feladatunk továbbá a felelős ebtartás elősegítése, az ebtartási kultúra emelése a médiában és az oktatásban való közvetlen részvételünkkel.

Partnereink között számos hazai és külföldi állatvédő szervezet, állatorvos és kutyaiskola tevékenykedik, akik munkája nagyban hozzájárul sikereinkhez. Együttműködésünk alapja a kölcsönös segítség nyújtás, az állatvédelem iránti elkötelezettség.

Szükségünk van olyan lelkes támogatókra, akik befogadott állataink sétáltatásában, esetleg kiképzésében, ideiglenes befogadásában részt vállalnának. Várjuk továbbá olyan vállalkozások jelentkezését, melyek közös marketing tevékenységben fantáziát látnak, mert működésük, üzleti érdekeik számára is hasznosnak tartják ilyen jellegű nonprofit tevékenységek felvállalását.

Örökbe fogadható kutyáink mindegyike kivételes személyiség és szerető kutyaszív birtokosa. Egy ajándékozási szerződés aláírásával kerülhet új, örökbe fogadó gazdája tulajdonába. Ennek ellenére maximális és életre szóló felügyeletünket élvezi, melynek értelében mindig számíthat ránk, ha ismét bajba kerülne. Örökbe adásuk a szükséges oltások beadása és ivartalanítás ( vagy kötelezettség vállalás ), illetve chippelés után jön létre.

Kontakt :
www.ebarvahaz.hu
www.hundewaisenhaus.de
email: [email protected]
https://www.facebook.com/ebarvahaz
Tel:+36-20-2872288
Levelezési cím:1027 Budapest Fő utca 79.I.emelet 6/A.
Nyilvántartási szám:15.456
Adószám:18524105-1-41
Bankszámlaszám (Ft): 10700512-68477558-51100005
Bankszámlaszám(EU): 10700512-68477558-50000005

Az Eb Árvaház Nonprofit Egyesület alapszabálya:http://gallery.site.hu/u/ebarvahaz/dokumentumok/alapszabaly/

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Brit Pásztorkutya Fajtamentők Közhasznú Egyesülete

Brit Pásztorkutya Fajtamentők Közhasznú Egyesülete

BAO BOX Móricz Zsigmond körtér

BAO BOX Móricz Zsigmond körtér

Szelet Pizza

Szelet Pizza

Hermina Terasz Cafe

Hermina Terasz Cafe