Canispro Hungary Állatvédő Alapítvány

Pest megye - Vác  |  Alapítványok, szervezetek

Elérhetőség

Telefon: +36 20 404 1838
E-mail: [email protected]
             [email protected]
             [email protected]
             [email protected]
             [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/CanisproHungary

http://www.canispro.hu/  
 

Alapítványunk létrehozásának legfőbb célja bajba jutott, segítségre szoruló állatok - elsődlegesen kutyák mentése, felkarolása.

Eleinte ideiglenes befogadóknál illetve panzióban helyezzük el az állatokat, szocializáljuk, rehabilitáljuk testileg és lelkileg egyaránt, felkészítjük arra az életre, melyet egy családi eb élni fog. Tesszük mindezt úgy, hogy teljes állatorvosi ellátásban részesül, ivartalanítva, egyedi azonosítóval ellátva, oltva, parazita mentesen, 100%-osan leellenőrzött és a jövőben is ellenőrizhető gazdához juttatjuk - mindent elkövetve ezzel, hogy az állat soha többé ne kerülhessen utcára, illetve nem megfelelő körülmények közé, valamint ne produkálhasson nemkívánatos szaporulatot.

Célunk megvalósítása érdekében egyéb tevékenységek végzése is fontos feladatként szerepel:

- felhívni a lakosság figyelmét a felelős állattartás mivoltára, az ivartalanítás fontosságára illetve az állatvédelmi törvény tartalmára
- bemutató, ismeretterjesztő foglalkozások lebonyolítása iskolás korú gyermekek számára
- szorosan együttműködni, illetve jó kapcsolatot ápolni, kialakítani hasonló tevékenységű, szemléletű hazai és külföldi szervezetekkel, hiszen nézetünk szerint csakis szoros, együttes munkával tud az állatvédelmi civil szféra megfelelő eredményeket elérni e terület kaotikus világában. Nevünk is utal eme törekvésünkre, hiszen a Canispro német állatvédő szervezet magyarországi partnerszervezeteként tevékenykedünk, ezzel is etalonként tekintve a Nyugat- európai állattartási kultúrára illetve az állatvédelmi munka színvonalára.
- szellemi, testi fogyatékos gyerekek, emberek életébe szeretnénk örömöt, mosolyt csempészni hozzájuk szervezett simogatós napokkal mentett, illetve tagjaink saját, e célra kifejezetten alkalmas, megbízható kutyájával
- megtanítani, megmutatni az embereknek, hogy a kutya társállat, különleges lény, aki nem arra született, hogy a hátsó kertben, egy életre láncra verve vegetáljon...

Telefonszám: 06 20 404 1838
E-mail: [email protected]
Deutsch, english: [email protected]
Számlaszám: 11742094-20181208
Adószám: 18143331-1-13
Bank Konto:
IBAN: HU98117420942018120800000000
SWIFT: OTPV-HU-HB

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Fenyőgyöngye Vendéglő

Fenyőgyöngye Vendéglő

Ring-Mancs

Ring-Mancs

Palapa Mexikói Étterem

Palapa Mexikói Étterem

Hotel Aquarell****

Hotel Aquarell****